När du väntar på flygplatsen

Oavsett hur god tid man är till flygplatsen så kan det hända saker som man inte kan göra något åt. Det kan också vara så att du mellanlandar någonstans där du får vänta i ett par timmar på ditt anslutningsflyg. När du väl väntar på flygplatsen så gäller det att få tiden att gå på något sätt. Här får du tipsen.

  1. Se alltid till att du vet var ditt flyg avgår ifrån. Det kan vara en ny stor flygplats så leta upp var din gate är och håll koll på om det blir några förändringar i flygtiderna. Se även till att hålla koll på din bagage om du har sådant med, lämna aldrig utan uppsikt.
  2. Leta upp en så kallad HotSpot så du kan fritt surfa utan att det kostar på din surfkostnad. Det finns flera trevliga spel som kan intressanta, kolla upp något nytt från Genesis Gaming som utvecklar casinospel.
  3. Äta bör man annars blir man hungrig. Är det en stor flygplats så finns det oftast en massa olika restauranger att välja bland. Antingen så väljer ni en restaurang där ni unnar er en trerätters. Eller så äter ni förrätt på ett ställe, varmrätt på någon annan restaurang och avslutar med efterrätt på en tredje.
  4. Är ni fler i sällskapet så kan ni hitta på tävlingar som kan utföras på en flygplats. Det kan vara att köpa den konstigaste souveniren eller någon annan form av tävling som får tiden att gå.

Se framförallt till att ni inte missar er avgång och var i god tid vid er gate. Vi hoppas att ni hittar någon sysselsättning som gör att de timmar som ni var tvungna att vara på flygplatsen flög iväg och ni får en behaglig resa var än ni reste. Lycka till!!